Ο Σαμαράς κλείνει το μάτι στην Ακροδεξιά

23 Αυγ 2014

Μαλλιά - κουβάρια στην κυβέρνηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ενώ επρόκειτο να κατατεθεί και να ψηφιστεί την Τετάρτη, αιφνιδίως ο υπ. Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται για το τρίτο θερινό τμήμα της Βουλής, για την 1η Σεπτεμβρίου. Μικρή λεπτομέρεια: την 1η Σεπτεμβρίου δεν θα έχει ανοίξει η Βουλή!
   Είχε προηγηθεί βίαιη λεκτική αντίθεση βουλευτών της Ν.Δ., πολλοί από τους οποίους κατέφυγαν υποκριτικά στο τέχνασμα της εξομοίωσης της ναζιστικής θηριωδίας και της Γενοκτονίας των Εβραίων με τις σφαγές χριστιανικών πληθυσμών από τους Οθωμανούς και τους Νεότουρκους.
   Τον χορό των αντιδρώντων έσυρε ο Τ. Μπαλτάκος, με τις "ευλογίες" μερικών ιεραρχών, χουντικών ή ακραίων συντηρητικών. Το ΠΑΣΟΚ συμφώνησε με την αναβολή... Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜ.ΑΡ. επέκριναν τη μεθόδευση, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι το νομοσχέδιο οδηγείται στις ελληνικές καλένδες, προκειμένου να εξυπηρετηθεί, ακόμη και με κραυγαλέο τρόπο, το άνοιγμα Σαμαρά προς την Ακροδεξιά. Σε κάθε περίπτωση, η κυβερνητική υπαναχώρηση, ακόμη και ως συμβολισμός, εντάσσεται στη στρατηγική επιλογή Σαμαρά να εκπροσωπήσει τον ακροδεξιό χώρο.
(Πηγή: Η Αυγή)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News