Microsoft, άρχισε να «ξεφορτώνεται» το brand της Nokia

20 Σεπ 2014

Το ακούγαμε εδώ και καιρό ότι θα γίνει και τελικά η Microsoft ξεκίνησε να ξεφορτώνεται το brand της Nokia από την οποία εξαγόρασε το τμήμα Συσκευών και Υπηρεσιών και επίσημα τον Απρίλιο του 2014. Η απαλλαγή από την ονομασία της Nokia δεν ξεκίνησε από κάποια συσκευή όπως το περιμέναμε, αλλά από το Αγγλικό website της Nokia.
To Nokia.com για το Ηνωμένο Βασίλειο βγάζει ένα μήνυμα το οποίο λέει ότι οι συσκευές και οι υπηρεσίες της Nokia έχουν πάει σε νέο website: «Nokia devices and services have moved to a new website». Όπως είναι λογικό το μήνυμα παραπέμπει στο microsoft.com. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλα websites της Nokia.
Από τη Microsoft περιμέναμε να κάνει την αρχή και να αφαιρέσει το brand από τις νέες συσκευές που ανακοίνωσε στην IFA 2014, αλλά τελικά τα Nokia Lumia 830 και Nokia Lumia 730 φαίνεται πως είναι τα τελευταία smartphones που βλέπουμε να κουβαλάνε το όνομα Nokia επάνω. Οι επόμενες συσκευές το πιο πιθανό είναι να ονομαστούν Microsoft Lumia.
Επίσης, η Microsoft λέγεται ότι θα ξεφορτωθεί και τη λέξη Phone από το Windows Phone.
Πρόσφατα είδαμε να διαρρέει το μπροστινό panel από μια συσκευή η οποία φέρει το brand της Microsoft επάνω. Επομένως για να ετοιμαστεί να κυκλοφορήσει τις δικές της συσκευές, η Microsoft πρέπει πρώτα να αποτινάξει το όνομα της Nokia και ξεκίνησε να το κάνει από τις σελίδες της.
(Πηγή: techblog.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News