Τα 600 χιλ. έφθασαν τα Nissan στην Ελλάδα

15 Δεκ 2014

Μία από τις ελληνικές εταιρείες με τη μεγαλύτερη ιστορία στην εισαγωγή και διανομή νέων αυτοκινήτων στη χώρα μας είναι αναμφίβολα η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Η Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 θα μείνει στην ιστορία της, καθώς ξεπέρασε τις 600 χιλιάδες νέα πωληθέντα Nissan! Σε διάστημα 53 ετών, καθώς η συνεργασία της με τη Nissan International S.A. άρχισε το 1961.
   Η αντιπροσώπευση αυτή ήταν η πρώτη της ιαπωνικής φίρμας σε ολόκληρη την Ευρώπη και μια από τις σημαντικότερες έως σήμερα. Στην πορεία αυτών των πέντε δεκαετιών καταγράφηκαν η λειτουργία εργοστασίου παραγωγής οχημάτων στο Βόλο (1980-1995), καθώς και του κέντρου Διανομής Ανταλλακτικών, Αυτοκινήτων και Εκπαίδευσης στον Ασπρόπυργο (1994).
   Σήμερα, έχοντας καταγράψει πάνω από 600.000 πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στο ενεργητικό της, με ένα άρτιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων - συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πριν αλλά και μετά την πώληση, η Nissan - ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. συνεχίζει την πορεία της με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στις συνειδήσεις των καταναλωτών.
(Πηγή: newsauto.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News