Επειγόντως στο Μέγαρο Μαξίμου για τις έκτακτες εξελίξεις σε πολιτική και οικονομία

27 Νοε 2015

Το Μέγαρο Μαξίμου υποστήριξε ότι «η σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών γίνεται αποκλειστικά με πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης» και διέβλεψε «μια συστηματική προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων, που προσπαθούν να υπονομεύσουν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο τη σύγκληση του Συμβουλίου».


   «Το ασφαλιστικό είναι ζήτημα της τρέχουσας κυβερνητικής διαχείρισης» απαντούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που δίχως να αίρουν τις επιφυλάξεις τους διαμηνύουν ότι δεν θα αρνηθούν μια συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο για εθνικό ζήτημα μείζονος σημασίας.
   Παράλληλα, στη Ν.Δ. η πρωτοβουλία Τσίπρα αντιμετωπίζεται σε συνδυασμό με την εσωκομματική κατάσταση και την απουσία ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γεγονός που επιτείνει την καχυποψία μεταξύ των κορυφαίων στελεχών της, ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ακόμη μεθόδευση, έναν ακόμη τακτικισμό του Μεγάρου Μαξίμου.
   Ο κ. Παυλόπουλος που επιστρέφει από επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ευρισκόμενο στο Ισραήλ πρωθυπουργό, ο οποίος του ζήτησε να συγκαλέσει το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών «αμέσως μόλις επιστρέψει από τη Ρώμη». Δηλαδή το Σάββατο, καθώς την Κυριακή πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες Σύνοδος Κορυφής Ε.Ε.-Τουρκίας.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News