Το Facebook του Καραμανλή καίει το Σαμαρά

30 Απρ 2011



   Έντονη αίσθηση προκαλούν στον απανταχού αναγνώστη δύο από τα πολλά κείμενα που βρίσκονται δημοσιευμένα στο profile του Κ. Καραμανλή (πρώην πρωθυπουργού) στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, το οποίο μάλιστα μπορεί εύκολα να βρει κανείς δίχως καν να έχει προφίλ, μέσω μίας μηχανής αναζήτησης. Πρόκειται για δύο κείμενα που τα υπογράφει ο χρήστης με όνομα Alexandros, και δημοσιεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2009, ένα μήνα δηλαδή μετά από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές.

   Το πρώτο κείμενο που συναντούμε έχει τίτλο «Δείτε τι εστί Σαμαράς», εντός του οποίου γίνονται αναφορές στο σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Αρχικά παρουσιάζεται η μη εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά, ενώ στη συνέχεια γίνεται λόγος για την παρουσία του στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ, και τις εντολές που πήρε από εκεί. Στη θητεία του ως Ευρωβουλευτής έκανε μόλις οχτώ ερωτήσεις, χωρίς ωστόσο να μειωθεί στο ελάχιστο ο μισθός του, ενώ παράλληλα ο συντάκτης αναφέρεται στο γεγονός πως ο Σαμαράς έχει κλίκα με τον Αβραμόπουλο. Επιπλέον τονίζει πως ο Σαμαράς είναι ένα ψεύτης λαϊκιστής που πασχίζει να γίνει κάπου αρχηγός, μαζί με τον Αβραμόπουλο.
   Σε άλλο κείμενο με τίτλο «Σαμαράς = Διαχρονικός κίνδυνος για τη ΝΔ», δίνεται έμφαση στη μη στήριξη των επιλογών και γενικότερα της κυβέρνησης του Καραμανλή, στην οποία και ο Σαμαράς ήταν υπουργός, ενώ ενδιαφέρον έχει και η αναφορά στα σχέδια του Σαμαρά, σύμφωνα με τα οποία κρατούσε συμμαχίες έχοντας παράλληλα και τους ανθρώπους της ΠΟΛ.ΑΝ., ως υποστηριχτές για τα σχέδιά του σε περίπτωση που γινόταν αρχηγός του κόμματος.
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News