Η νέα τάση του Bios Balance

11 Ιουλ 2011

   Το Bios Balance σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα για το προϊόν είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία, η οποία λειτουργεί με στόχο να εξασφαλίσει την καθημερινή μέγιστη απόδοση του οργανισμού μας, όσον αφορά την ισορροπία, τη δύναμη και την ευλυγισία.

   Μέσω του ολογράμματος που περιέχει, το Bios Balance αποκαθιστά την ισορροπία της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που παράγεται από το σώμα μας και επιτυγχάνει τη μέγιστη ροή ενέργειας. Το ολόγραμμα είναι συντονισμένο με μια ηλεκτρική συχνότητα. Όταν έρχεται σε επαφή με το ενεργειακό πεδίο του σώματός μας, αντιδρά σύμφωνα με το βιολογικό μας σύστημα, «καθαρίζει» όλες τις διόδους από παρεμβολές και διατηρεί τη μέγιστη ενεργειακή ροή. Ως αποτέλεσμα, συντονίζει τη φυσική συχνότητα του οργανισμού και μας επιτρέπει να αποδίδουμε στο μέγιστο των ικανοτήτων μας.
   Επιπλέον «το Bios Balance είναι ο καθημερινός μας σύμμαχος απέναντι στην πίεση, το άγχος και τις ασθένειες», όπως επισημαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του νέου αυτού προϊόντος. Βασισμένο στη φιλοσοφία της Ανατολικής Ιατρικής, η τεχνολογία του Bios Balance επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση του οργανισμού, αυξάνοντας τη δύναμη, την ευλυγισία και την ισορροπία 24 ώρες την ημέρα. Το ανθρώπινο σώμα είναι σαν μια μπαταρία που παράγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Η ιδανική λειτουργία αυτού του συστήματος παραγωγής εξαρτάται από την ισορροπία της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, δηλαδή από την αποδοτική και ισορροπημένη ανταλλαγή θετικών και αρνητικών ιόντων. Η ιδανική ανθρώπινη συχνότητα της ανταλλαγής των ιόντων SRF (Schumann Resonating Frequency) είναι περίπου 7,8 hertz και η διατήρησή της σε αυτά τα επίπεδα έχει ζωτική σημασία για την υγεία μας. Δυστυχώς, όμως, καθημερινές «απειλές», όπως η πίεση, οι τραυματισμοί και οι ασθένειες, αλλά και εξωτερικοί παράγοντες, όπως η συχνή έκθεση του οργανισμού μας σε ηλεκτρικές δυνάμεις που παράγονται από κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές, παρεμβαίνουν και αλλοιώνουν αυτή τη διαδικασία, διαταράσσοντας το SRF. Αλλά τώρα, φορώντας απλά το σιλικονούχο βραχιόλι Bios Balance, μπορούμε να αποκαταστήσουμε άμεσα τη συχνότητα SRF, να βελτιώσουμε το ενεργειακό μας πεδίο (ανταλλαγή ιόντων) και να απολαμβάνουμε καλύτερη ισορροπία και ιδανική ενέργεια στον οργανισμό μας.
   Το βραχιόλι Bios Balance είναι φτιαγμένο από 100% οικολογική σιλικόνη, με τεχνολογία antidust. Διατίθεται σε συνολικά πέντε μεγέθη, από XS των 16 εκατοστών έως και XL των 22 εκατοστών. Το ολόγραμμα του βραχιολιού είναι συντονισμένο με μια ηλεκτρική συχνότητα. Όταν έρχεται σε επαφή με το σώμα μας, αντιδρά σύμφωνα με το βιολογικό μας σύστημα, «καθαρίζει» όλες τις διόδους από παρεμβολές και διατηρεί τη μέγιστη ενεργειακή ροή. Ως αποτέλεσμα, η ανταλλαγή των θετικών και αρνητικών ιόντων πραγματοποιείται κανονικά και η συχνότητα SRF αποκαθιστάται στο επιθυμητό επίπεδο.
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News