Το ΠΑΣΟΚ απειλεί για τις μετεκλογικές εξελίξεις

30 Μαρ 2012

   Σύμφωνα με νέα αναλυτική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος θα διεκδικήσει τη νίκη με σύνθημα το «αρχίσαμε», καθώς το κόμμα θα έχει καθοριστικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις. «Έχουμε χάσει το τεκμήριο της αθωότητας», τόνιζε το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

   Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ο λαός με τις εκλογές πρέπει να δώσει µια απάντηση, η οποία είναι προοδευτική, ρεαλιστική, ασφαλής, δηλαδή να ψηφίσει σύμφωνα με το Βενιζέλο ΠΑΣΟΚ.
   «Το ΠΑΣΟΚ θα προτείνει και θα κάνει πράγματα τα οποία έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Είναι  προοδευτικά,  υπεύθυνα,  πατριωτικά,  λαϊκά, φιλολαϊκά, µε βάση το εθνικό καθήκον αλήθειας και το εθνικό καθήκον αλληλεγγύης. Έχουμε µια πρόταση η οποία είναι έντιμη πρωτίστως, ρεαλιστική, προοδευτική», συνέχισε ο πρόεδρος.
   Στη συνέχεια μάλιστα ο κ. Βενιζέλος απειλεί ευθέως το λαό, λέγοντας ότι «Η παρουσία του ΠΑΣΟΚ στις μετεκλογικές εξελίξεις, από µια θέση ισχύος, έχει πολύ μεγάλη σημασία για την κυβερνησιμότητα της χώρας, για την ικανότητα της χώρας να διαχειριστεί την κρίση και να την υπερβεί οριστικά».
   Αλήθεια το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό που μας έφερε εδώ; Μήπως ο κ. Βενιζέλος έχει μικρή πολιτική μνήμη; Που μας οδηγεί αυτό το καθεστώς; Η οικονομική δυσπραγία έχει επιβληθεί από το ΠΑΣΟΚ, με τη βοήθεια της ΝΔ. Δεν είναι δυνατόν να μας οδηγούν εκ νέου στον ίδιο δρόμο. Έλεος…
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News