Καλή η φυλακή, αλλά…!

21 Απρ 2012

   Ναι, τόσους μήνες, τόσα χρόνια, η πλειοψηφία των ελλήνων ζητά να μπει στη φυλακή κάποιος πολιτικός. Ορίστε λοιπόν, ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα για την προφυλάκισή του. Όμως τι ακριβώς θέλουμε;

   Θέλουμε μία δικαίωση στην αδικία. Ο κ. Τσοχατζόπουλος βαρύνεται με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και σχηματισμό εγκληματικής οργάνωσης. Πολλοί τα σημειώνουν-γράφουν εύκολα, μα πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε λίγο καλύτερα τις κατηγορίες αυτές. Πρόκειται, για ενέργειες παράνομες, χρήματα που διακινήθηκαν δίχως νόμιμες πρακτικές. Δε θέλουμε λοιπόν καμία ιδιαίτερη μεταχείριση.
   Η μεταφορά του από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στις φυλακές Κορυδαλλού, έγινε χωρίς να ληφθούν ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα προστασίας, όπως αναμενόταν. Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα φυλακιστεί κάποιος πολιτικός στην Ελλάδα έπειτα από το 1989 όταν την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού είχε περάσει ο Μένιος Κουτσόγιωργας.
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News