Ποιοι δεν εκλέχτηκαν βουλευτές στις εκλογές της 17ης Ιουνίου

18 Ιουν 2012

   Στην Α Αθηνών, ο τελευταίος που πήρε βουλευτική έδρα με τη ΝΔ είναι ο Ανδρέας Ψυχάρης (μία θέση πίσω από τον Παυλόπουλο), αφήνοντας εκτός τον Πλεύρη που ήλθε από το ΛΑΟΣ. Από το ΠΑΣΟΚ, εκτός μένουν οι Διαμαντοπούλου, Αλευράς, Γερουλάνος, Οικονόμου, Παπουτσής. Ακόμα…

   Από το ΚΚΕ εκτός έμεινε ο Μαυρίκος. Στη Β Αθηνών, εκτός Βουλής έμεινε ο Παναγιώταρος από τη Χρυσή Αυγή, ο Παύλος Κοντογιαννίδης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι Ραγκούσης, Ευθυμίου, Κουτρουμάνης, Μιλένα Αποστολάκη, Ρέππας, Βούρος, Πρωτόπαπας, Νταλάρα, Χυτήρης, Ξενογιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ, οι Παπαθανασίου, Σαράκης, Αντώναρος από τη ΝΔ και ο Σκουρλέτης από τον ΣΥΡΙΖΑ.
   Στη Β Πειραιώς, βγήκε ο Λαγός αλλά όχι ο Κασιδιάρης Παναγιώτης από τη Χρυσή Αυγή. Εκτός έμειναν στην ίδια περιφέρεια και οι Κρανιδιώτης, Ανατολάκης από τη ΝΔ. Στην Αττική εκτός έμεινε ο Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ, ο Δούκας της ΝΔ, ενώ στην Αχαΐα εκτός έμεινε ο Σπηλιόπουλος του ΠΑΣΟΚ, και ο Μπεκίρης από τη ΝΔ, μαζί με τη Ράγιου και τον Τσιγκρή. Εκτός και η Τσόνογλου στη Βοιωτία από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και η Αγάτσα από τη ΝΔ.
   Στην Α Θεσσαλονίκης η Εύα Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ, την ίδια ώρα που η Έλενα Ράπτη της ΝΔ έγινε εκ νέου Βουλευτής.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News