Οι ωραίες της Βουλής: ποιες έφυγαν, ποιες έμειναν και ποιες έρχονται

30 Ιουν 2012

   Ακόμα και διεθνή δημοσιογραφικά δίκτυα έχουν ασχοληθεί με τις… ωραίες του Ελληνικού κοινοβουλίου. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι πολλές, όμως κλέβουν την παράσταση. Οι τελευταίες εκλογές «έβγαλαν» δύο βουλευτές. Δείτε τη λίστα και φυσικά φωτογραφικό υλικό.

   Πρώτη στη λίστα είναι η Εύα Καϊλή, η οποία αν και δεν εκλέχτηκε βουλευτής καθώς βγήκε δεύτερη με το «μικρό» κόμμα του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, πίσω από την άδικη εκλογή του προέδρου του κόμματος Βενιζέλου, παραμένει εντός λίστας.



   Ακολουθεί η Έλενα Ράπτη η οποία, κυρίως χάρη στο bonus των 50 εδρών, εκλέχτηκε εκ νέου με τη ΝΔ στις εκλογές της 17ης Μαΐου. Η Έλενα έχει κλέψει τις εντυπώσεις, με τη συνεχή κοινοβουλευτική παρουσία της τα τελευταία χρόνια.



   Μία ακόμα από τις ωραίες που συμπεριλαμβάνεται σε κάθε τέτοιου είδους άρθρου, είναι και η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία εκλέχτηκε ως πρώτη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά ψήφων, στην εκλογική περιφέρεια της Αθήνας. Η διοριζόμενη ως υπουργός Τουρισμό σήμερα, είναι η μοναδική κυρία της κυβέρνησης, διεκδικώντας τον τίτλο ακόμα και σε ολόκληρη τη βουλή.



   Οι παραπάνω παρουσίες είναι ηλικιακά οι μικρότερες, ωστόσο, αξίζει να συμπεριλάβουμε και την Τατιάνα Καραπαναγιώτη, η οποία ορκίστηκε υπουργός Πολιτισμού συμμετέχοντας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμμένου.



   Τέλος, οι νέες παρουσίες της Βουλής, θα μπουν στη λίστα εφόσον δοκιμαστούν. Έως τότε… η λίστα είναι κλειδωμένη.
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News