Ο Αλαφούζος βρήκε 3ο αντίπαλο, τον Χατζηνικολάου

3 Ιουλ 2012

   Μετά τους Μαρινάκη, Κόκκαλη και ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου παίρνει θέση αντιπάλου στον πόλεμο επιχειρηματιών που έχει ανοίξει. Να επισημανθεί πως όλες οι προεκτάσεις προήλθαν από την ανάμιξη του Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό.

   Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Νίκος Χατζηνικολάου διά λόγου μαχόμενοι μέσω twitter, αποκάλυψαν στη δημοσιότητα την αντιπαλότητά τους. Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τόνισε πως ο Real FM είχε δόλο να βγάλει το γιατρό να μιλήσει για τον Λέτο και ο διευθυντής του σταθμού έκανε λόγο για και εμπάθεια.
   Νίκος Χατζηνικολάου: Ο κ. Γ. Αλαφούζος μπέρδεψε τη Real News με αθλητική εφημερίδα, η οποία και φιλοξενεί το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται. Να είναι πιο προσεκτικός. Οι δηλώσεις του γιατρού είναι στην εφημερίδα Ντέρμπυ, φιλική προς τον ΠΑΟ.
   Γιάννης Αλαφούζος: Ο Real FM ξεκίνησε αυτό το αντιπαναθηναϊκό πάρτι χθες το απόγευμα!
   Νίκος Χατζηνικολάου: Η επώνυμη άποψη ενός γιατρού δεν μπορεί να μεταφράζεται ως θέση του σταθμού. Αστεία πράγματα.
   Γιάννης Αλαφούζος: Σε έναν άλλο κόσμο με αρχές κύριε Χατζινικολαου, υπάρχει το ιατρικό απόρρητο προσωπικά δεδομένα κλπ…
   Νίκος Χατζηνικολάου: Επίσης ο Real χθες φιλοξένησε τον κ. Βερβεσο συνεργάτη του κ. Αλαφουζου στην προσπάθεια του στον ΠΑΟ. Αστειότητες! Η επώνυμη άποψη ενός γιατρού δεν μπορεί να μεταφράζεται ως θέση του σταθμού. Αστεία πράγματα.
   Γιάννης Αλαφούζος: Ένας γιατρός που δεν τα σέβεται μπορεί και να παραπληροφορεί! Το ίδιο ο σταθμός που διαδίδει τις αθλιότητες!
   Νίκος Χατζηνικολάου: Ντροπή! Είστε εμπαθής! Η πρωτιά του Real πόνεσε φαίνεται!
   Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ένας φίλος του Παναθηναϊκού: Κύριε Νίκο εμπαθής εμπρηστικός και αντιπαναθηναικός νομίζω ότι είστε εσείς…
   Νίκος Χατζηνικολάου: Καθόλου. Δεν είμαι αντί-τίποτε.
   Γιάννης Αλαφούζος: Απλώς αντι Παναθηναϊκός!
   Νίκος Χατζηνικολάου: Ντροπή! Δίνεις γραμμή στους φανατικούς; Απαράδεκτο! Η Real τοποθετήθηκε εξ αρχής θετικά απέναντι στην πρωτοβουλία του για τον ΠΑΟ.
   Γιάννης Αλαφούζος: Είναι όμως ντροπή η παραπληροφόρηση σε σχέση με τον Λετο!
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News