Είναι λίγοι οι 36 πολιτικοί που ελέγχει το ΣΔΟΕ

28 Σεπ 2012

   Ίσως είναι ελάχιστοι, σε σχέση με το πόσοι εμπλέκονται στις υποθέσεις του «Οι πολιτικοί μας τα έφαγαν», αυτοί οι 36 που ελέγχει το ΣΔΟΕ. Όμως ακόμα και στη λίστα αυτή, πολλοί στην πραγματικότητα δεν έκαναν τίποτα. Πρόσωπα κλειδιά, σε λάθος λίστες. Δείτε τα ονόματα.

   Στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών και δη των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος οι οποίοι κατ' εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νίκου Παντελή, εποπτεύουν την έρευνα βρίσκεται λίστα με 36 πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια, την οποία και αποκαλύπτει το www.zougla.gr.
   Σε αυτή περιέχονται ονόματα πολιτικών αρχηγών, όπως εκείνο του Πάνου Καμμένου, πρώην πολιτικών αρχηγών όπως του Νίκου Κωνσταντόπουλου, του πρώην δημάρχου Αθηνών και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη. Φιλοξενούνται επίσης τα ονόματα της «παρέας» του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και εκείνο του πρώην γενικού γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη.
   Παράλληλα φιλοξενούνται και τα ονόματα των κ. κ. Μεϊμαράκη, Λιάπη και Βουλγαράκη οι οποίοι ενεπλάκησαν προσφάτως στην υπόθεση Καρούζου. Μάλιστα για τον κ. Βουλγαράκη οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν διατάξει το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών τόσο εκείνου όσο και της συζύγου του από τις 18 Ιουλίου 2012.
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News