7ος πρόεδρος της Κύπρου ο Νίκος Αναστασιάδης με 57,48%

25 Φεβ 2013

   Το μήνυμα ότι η Κύπρος θα συνεργαστεί με τους εταίρους της προκειμένου να κλείσει το μνημόνιο το ταχύτερο δυνατόν, καθώς και ότι θα είναι απόλυτα συνεπής και θα τιμήσει τις υποχρεώσεις της έστειλε ο νικητής των προεδρικών εκλογών Νίκος Αναστασιάδης.

   Στην πρώτη του επίσημη δήλωση, ο κ. Αναστασιάδης έθεσε στην κορυφή των προτεραιοτήτων του το Κυπριακό, λέγοντας ότι η διαχείρισή του θα είναι συλλογική υπόθεση, ενώ ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα σε αίτημα για ένταξη στο Συνεταιρισμό για την Ειρήνη (PfP) του ΝΑΤΟ.
   Αυτήν την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη η τελετή για την ανακήρυξη του νέου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία.
   Νωρίτερα, την πρώτη του δήλωση μετά την εκλογική του νίκη επέλεξε να κάνει ο Νίκος Αναστασιάδης από τα γραφεία του ΔΗΚΟ, έχοντας στο πλευρό του τον Μάριο Κάρογιαν. Αφού ευχαρίστησε θερμά για τη συμβολή της ηγεσίας και των ψηφοφόρων του ΔΗΚΟ στη νίκη, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι η διαχείριση του Κυπριακού θα είναι συλλογική υπόθεση κι όχι απόφαση του ενός. Παράλληλα, μίλησε για στενή συνεργασία με το ΔΗΚΟ για την υλοποίηση όλων των προεκλογικών δεσμεύσεων.
(Πηγή: tovima.gr)
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News