Η Χρυσή Αυγή υποδέχθηκε Γερμανούς νεοναζί στην Βουλή

11 Φεβ 2013

   Μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης «Freies Netz Sud» επισκέφτηκαν την Τετάρτη την ελληνική Βουλή, ως φιλοξενούμενοι της Χρυσής Αυγής. Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, μάλιστα, αναρτήθηκαν οι σχετικές φωτογραφίες.

   Οι εκπρόσωποι των νεοναζιστών που ήρθαν στην Ελλάδα είναι οι Ματίας Φίσερ και Σεμπάστιαν Σμάους. Ο πρώτος είναι ο ηγέτης των νεοναζιστών της Βαυαρίας. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται με υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης.
   Η Χρυσή Αυγή αν και δημόσια αρνείται τη νεοναζιστική της ταυτότητα, δείχνει να έχει δικτυωθεί για τα καλά στο χώρο των νεοναζιστών. Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας δε, αναφέρει πως το ελληνικό κόμμα θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την αναβίωση του νεοναζιστικού κινήματος στην Ευρώπη.
   Με αφορμή τη συνάντηση αυτήν, η οποία γνωστοποιήθηκε στη Γερμανία, ο Γιόακιμ Χέρμαν, υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Βαυαρίας, δήλωσε πως πρέπει να αποτραπεί η δημιουργία ενός νεοναζιστικού δικτύου στην Ευρώπη.
   Η Χρυσή Αυγή αναμένεται να επιδιώξει συναντήσεις και με άλλα κόμματα της Ευρώπης που ταυτίζονται με το ναζισμό. Το κόμμα βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή του ευρωπαϊκού νεοναζισμού και ας μην το παραδέχεται ανοικτά.
(Πηγή: www.koolnews.gr)


Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News