GP Abu Dhabi 2013: Θρίαμβος για S. Vettel και Red Bull

3 Νοε 2013

Ο Mark Webber μπορεί χθες να πήρε την pole position στο Grand Prix του Abu Dhabi, όμως σήμερα δε μπόρεσε να αντισταθεί στον πρωταθλητή. Δίπλα του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης βρισκόταν ο σημερινός νικητής, και team mate του, Sebastian Vettel.
   Σε έναν αγώνα με μικρό ενδιαφέρον στην κορυφή αλλά πολλές μάχες στις πιο πίσω θέσεις, ο S. Vettel πήρε ακόμη μια εύκολη νίκη, την έβδομη συνεχή στη φετινή σεζόν. Ο M. Webber που είχε την pole position τερμάτισε δεύτερος, 30 δευτερόλεπτα πίσω από τον team mate του και ο N. Rosberg ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο R. Grosjean συνέχισε το εντυπωσιακό σερί των εμφανίσεών του καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Με καλή στρατηγική, ο F. Alonso πέρασε πέμπτος από την καρό σημαία, έχοντας δώσει ωραίες μάχες στο δεύτερο μισό του αγώνα. Ο P. D. Resta με στρατηγική ενός pit stop κατετάγη έκτος αφού με πολύ κόπο κράτησε πίσω του τον L. Hamilton.
   Ο F. Massa τερμάτισε στην όγδοη θέση. Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Ferrari προπορευόταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τον team mate του. Ωστόσο στο τελευταίο pit stop συνέχισε με μέση γόμα κάτι που του κόστισε σε θέσεις, ενώ ο F. Alonso με μαλακή. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν ο S. Perez ο οποίος στον τελευταίο γύρο πέρασε τον A. Sutil.




Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News