Καιρός σε Αθήνα και τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας

2 Δεκ 2013

Βροχές και καταιγίδες οι οποίες στα ανατολικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι ισχυρές, αναμένουμε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013.
   Ο καιρός από τα δυτικά σταδιακά θα βελτιωθεί, ενώ από το βράδυ της Δευτέρας οι άνεμοι θα στραφούν βαθμιαία σε βόρειους και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση.
   Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, 2 έως 14 στη βόρεια Ελλάδα, 10 έως 18 και τοπικά έως και 20 στη δυτική Ελλάδα, 2 έως 19 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 22 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.
   Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια - νοτιοανατολικά με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ, όπου από το απόγευμα θα στραφούν σταδιακά σε ανατολικούς και θα ενισχυθούν. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί έως 7 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά φτάνοντας τις βραδινές ώρες και τα 9 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από τα νότια από 3 έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από το μεσημέρι σε βόρειους έως και 7 μποφόρ.
   Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Δείτε παρακάτω (κάτω από όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog) 24 ώρες το 24ωρο την πρόγνωση καιρού στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας! (Πηγή: weather.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News