Tourism Awards 2014: Αναγνώριση του Ελληνικού Τουριστικού προορισμού

1 Φεβ 2014

Τα Tourism Awards έρχονται να επιβραβεύσουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων και φορέων του ελληνικού τουρισμού.
   Η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, διοργανώνουν τα Tourism Awards 2014, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο του Travel, Hospitality & Leisure.
   Είναι σαφές ότι ο ελληνικός τουριστικός κλάδος έχει να επιδείξει μια σειρά από εντυπωσιακές βέλτιστες πρακτικές σε διαφορετικούς τομείς. Ιδίως σήμερα, που ο τουρισμός αντιπροσωπεύει μία από τις βασικές δυνάμεις για οικονομική ανάπτυξη, είναι η σωστή στιγμή για να αναδειχθούν και να βραβευτούν οι πρακτικές αυτές αλλά και η μεγάλη επιμονή και προσπάθεια των επιχειρήσεων που τις εφαρμόζουν.
   Από τις στρατηγικές επενδύσεις και τις δράσεις επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, μέχρι την αριστεία των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, τα Tourism Awards επιβραβεύουν τις πιο αξιόλογες κινήσεις και πρακτικές ξενοδοχείων, εστιατορίων, ταξιδιωτικών γραφείων, tour operators, αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιρειών, Περιφερειών και άλλων επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Οι 12 βασικές κατηγορίες βράβευσης είναι:
Strategy and Innovation
Customer Service & Experience
Specialty Offering
Architecture & Design
Branding, Public Relations & CSR
Digital & Social Marketing
Technology
Operations
Sustainability
Gastronomy
People Strategy
Travel & Transportation.

   Οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή που αποτελείται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς ελληνικών και ευρωπαϊκών πανεπιστημίων και από εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων και συνδέσμων. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 25η Φεβρουαρίου ενώ η τελετή βράβευσης θα γίνει τον Απρίλιο του 2014. Για τις κατηγορίες βράβευσης και τις οδηγίες υποβολής συμμετοχών, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.tourismawards.gr.

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News