Κασιδιάρης: Τότε θα υπάρχει πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην Ελλάδα

15 Μαΐ 2014

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (Βουλευτής ΧΑ): [...] Ουδέν κρυπτόν, λοιπόν! Αυτά τα παράνομα σχέδια έχουν ήδη αρχίσει να καταρρέουν. Το πουλόβερ, όπως λέει ο λαός, έχει αρχίσει να ξηλώνεται.
   Επίσης, θα ήθελα να κάνω μία πρόβλεψη. Δεν θα εκτελεστούν ποτέ αυτές οι αθλιότητες, διότι ο Αθανασίου δεν θα είναι Υπουργός Δικαιοσύνης, γιατί πολύ σύντομα η άθλια μνημονιακή Κυβέρνηση Σαμαρά θα έχει καταρρεύσει. Θα έχει πέσει υπό το βάρος της νέας λαϊκής εντολής που θα δοθεί στις 25 Μαΐου. Τότε θα υπάρχει, επιτέλους, πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Όσοι τόλμησαν να καταλύσουν το Σύνταγμα και τη διάκριση των εξουσιών και να καταργήσουν τη λαïκή κυριαρχία, θα τεθούν επιτέλους ενώπιον του νόμου.
   Ένα άλλο σημείο των καιρών, το οποίο οφείλω να σχολιάσω, είναι οι απειλές με τις οποίες βομβαρδίζονται καθημερινά οι δικαστές και συγκεκριμένα το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου που αποφασίζει για το ποια κόμματα θα συμμετέχουν στις εκλογές.
   Οι Έλληνες δικαστές στο Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου -πάρτε το αυτό απόφαση όλοι εσείς της συγκυβέρνησης που απειλείτε μέσω των καναλιών και των φυλλάδων- οι αδέκαστοι και έντιμοι Έλληνες δικαστές που δεν ελέγχονται από την Κυβέρνησή σας, θα σταθούν στο ύψος τους, θα τιμήσουν τον όρκο τους, θα διαφυλάξουν το πολίτευμα και τη λαϊκή κυριαρχία. Το νόμιμο πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή» θα είναι παρόν στις επερχόμενες εκλογές και τα αποτελέσματα θα είναι συντριπτικά υπέρ μας. [...] (Βουλή 5.5.2014)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News