Μ. Βρετανία: Το τελευταίο τεύχος του αντρικού περιοδικού Nuts

21 Μαΐ 2014

Το παγκόσμιας φήμης βρετανικό περιοδικό Nuts, που απευθύνεται στο αντρικό κοινό, προχώρησε στην έκδοση του τελευταίου τεύχους στην δεκάχρονη ιστορία του.
   Στο εξώφυλλο του περιοδικού, εμφανίζεται το γνωστό μοντέλο Lucy Pinder, να κλαίει. Το ότι έκλεισε το περιοδικό αποτελεί είδηση στη Βρετανική κοινωνία. Αυτό διότι η οικονομία γύρω από την έκδοση, ήταν αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων λιρών.
   Όλα τα επαγγέλματα σχετικά με το μόντελινγκ, έχασαν ένα εκ των μεγαλύτερων και καλύτερων premium εκδόσεων. Το περιοδικό εκκίνησε τον Ιανουάριο του 2004. Μετά από 526 τεύχη, σήμερα, το περιοδικό σταματά τις εκτυπώσεις, ενώ και η ηλεκτρονική έκδοση βάζει τέλος.



   Ο κυριότερος λόγος, σύμφωνα με όσα αφήνονται να εννοηθούν, είναι η σχετική απαγόρευση κυκλοφορίας στους πολυσύχναστους δρόμους της Βρετανίας. Ο νόμος, διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να πωλούνται αυτά τα περιοδικά, μονάχα εφόσον είναι κλειστά σε πλαστικές σακούλες, προκαλώντας μεγάλο πλήγμα στους εκδότες και τη διανομή των εντύπων. Σύμφωνα με τον Independent, μεγάλα περιοδικά ακολούθησαν αυτή την απόφαση του Nuts, αποσύροντας τα έντυπά τους από αυτά τα σημεία πώλησης, όπως τα Zoo και Front.

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News