Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Θαύμα… στην πόλη του «αρχιτέκτονα»

26 Νοε 2014

Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και πόλη του Μίτσελ, τη Μαδρίτη, ο Ολυμπιακός αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στην Ατλέτικο με… φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
   Οι «ερυθρόλευκοι», το βράδυ της Τετάρτης (26/11) στις 21:45 αντιμετωπίζουν τους Πρωταθλητές Ισπανίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλουν να πραγματοποιήσουν μια ακόμα θετική εκτός έδρας εμφάνιση στο τουρνουά και παράλληλα να αποκομίσουν βαθμό ή βαθμούς που θα τους βοηθήσει στην ευρωπαϊκή τους πορεία και μετά τον Ιανουάριο.
   Βέβαια, το έργο του Μίτσελ και των παικτών του, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και στο «Βιθέντε Καλντερόν», η Ατλέτικο δείχνει εξαιρετικά δυνατή, καθώς μετράει 19 αναμετρήσεις αήττητη στην έδρα της, εκ των οποίων οι 8 είναι στο Champions League. Τελευταία ήττα για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν από την μισητή αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης, στις 11 Φεβρουαρίου του 2014 για το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, η Ρούμπιν Καζάν είχε φύγει με το «διπλό» 2-0 από την ιβηρική χερσόνησο, τον Φεβρουάριο του 2013 για τους «32» του Europa League.
   Ωστόσο, άπαντες στο «συγκρότημα» του Ολυμπιακού εμφανίζονται έτοιμοι να «παλέψουν» για ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που οι Πειραιώτες δεν ηττηθούν στην Μαδρίτη, πόλη καταγωγής του Μίτσελ και την ίδια ώρα, η Γιουβέντους δεν πάρει το «διπλό» απέναντι στην Μάλμε, τότε, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν στα… χέρια τους την πρόκριση, καθώς θα χρειάζονται νίκη στην αυλαία των ομίλων με τους Σκανδιναβούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
(Πηγή: onsports.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News