Ντροπή τους: Φοιτητές άδειασαν σακούλα με σκουπίδια στο γραφείο του αντιπρύτανη

25 Νοε 2014

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στην ανώτατη εκπαίδευση, καθώς φοιτητές και Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών εξακολουθούν να βρίσκονται στα «μαχαίρια».
   Ομάδα φοιτητών που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια από πλευράς καθαριότητας και την άρνηση του πρύτανη Θεόδωρου Φορτσάκη να συζητήσει μαζί τους πραγματοποίησαν κινητοποίηση στα γραφεία της Πρυτανείας.
   Οι φοιτητές άδειασαν μια σακούλα γεμάτη με σκουπίδια, στο γραφείο του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ, Αντώνη Καλοκαιρινού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπαλλήλων.
   Η ομάδα των περίπου τριάντα φοιτητών εισήλθε στο γραφείο του αντιπρύτανη όπου και εκπρόσωπός τους έλαβε τον λόγο για να καταφερθεί εναντίον των πρυτανικών αρχών και ιδιαίτερα του πρύτανη Θόδωρου Φορτσάκη.
   Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube, ο φοιτητής εμφανίζεται να εκθέτει τις απόψεις του επί περίπου πέντε λεπτά για τα θέματα της καθαριότητας, της φύλαξης του ιδρύματος, της παρουσίας της αστυνομίας, των διαγραφών των λιμναζόντων φοιτητών, αλλά και της πρότασης για ηλεκτρονική ψηφοφορία και στο τέλος να αδειάζει μια σακούλα με σκουπίδια πάνω στο γραφείο του αντιπρύτανη, ενώ σε ανάλογη ενέργεια προέβη και μια συνάδελφός του.
   «Αυτό είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο» ακούγεται να λέει ο φοιτητής, ενώ οι συνάδελφοί του φώναξαν μερικά συνθήματα για να αποχωρήσουν στη συνέχεια.
(Πηγή ρεπορτάζ: antenna.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News