Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά σκληρά απέναντι στη ΝΔ για την ψήφο των 18άρηδων

8 Ιαν 2015

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο κ. Πουλάκης υπεύθυνος για θέματα Αυτοδιοίκησης. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για απαράδεκτη μεθόδευση από την πλευρά της κυβέρνησης και επιρρίπτονται ευθύνες στους προκατόχους του υπηρεσιακού Υπουργού Εσωτερικών, τον κ. Ντινόπουλο και τον κ. Μιχελάκη.
   Μεταξύ άλλων ο κ. Πουλάκης τονίζει, «Με τη σημερινή απόφαση περί του αποκλεισμού, τελικώς, των γεννηθέντων το 1997 από την άσκηση του συνταγματικά κατοχυρωμένου εκλογικού τους δικαιώματος, η απερχόμενη κυβέρνηση αποδεικνύεται, στην καλύτερη περίπτωση και εκτός των άλλων, επιχειρησιακά ανέτοιμη και διοικητικά ανίκανη.
   Η δήλωση του σημερινού υπηρεσιακού Υπουργού Εσωτερικών περί των ασφυκτικών πλέον χρονικών περιθωρίων αναδεικνύει την αδράνεια των προκατόχων του, στελεχών της ΝΔ, κ.κ. Ντινόπουλου και Μιχελάκη, οι οποίοι ενώ είχαν ενημερωθεί για το ζήτημα που θα ανέκυπτε με τη συμμετοχή των 18χρονων πολιτών στις εκλογές δεν ανέλαβαν καμία νομοθετική ή διοικητική πρωτοβουλία που θα επέτρεπε την επίλυση του τεράστιου αυτού πολιτικού και συνταγματικού προβλήματος».

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News