Εκπληκτική προσφορά από τα 249 στα 139 ευρώ το LG L90

31 Ιαν 2015

Σε μία προσπάθεια ανάδειξης μεγάλων και πολύ ποιοτικών προσφορών στο Onus News, σήμερα βλέπουμε στην Πλαίσιο μία πολύ και συμφέρουσα προσφορά smartphone, από τα 249 στα 139 ευρώ για το LG L90.
   Ο πλέον ισχυρός επεξεργαστής Quad Core με το updated Android 4.4 KitKat λειτουργικό και την εντυπωσιακή 4.7'' IPS οθόνη, είναι τώρα στο χέρι σου, για να μην τρως "κολλήματα"! Η σειρά της LG δε θα σε "θαμπώσει" με τα extras, αλλά με τα βασικά specs της.
   Απόλυτη ελευθερία κινήσεων και...συντομεύσεων. Επιλέγεις την αρχική σου οθόνη, τις προσαρμοσμένες στα μέτρα σου- εφαρμογές, ενώ ταυτόχρονα "εκτελείς" πληθώρα εργασιών. Χάρη στην τεχνολογία IPS, τα χρώματα αποτυπώνονται ρεαλιστικά και ζωντανά, ενώ στα plus είναι οι μεγάλες γωνίες θέασης για να βλέπεις τις πληροφορίες στην οθόνη ακόμα και υπό γωνία!
   Έχει ανάλυση 960 x 540 pixels. Άνετα και ξεκούραστα για τα μάτια σου, περιηγείσαι στο internet, επεξεργάζεσαι αρχεία, κάνεις editing σε εικόνες και παρακολουθείς video.
   Η Camera είναι 8 Megapixels. Κάμερα με ενσωματωμένο led flash για εικόνες υψηλής ανάλυσης και τη δυνατότητα geo-tagging για να θυμάσαι που και πότε την τράβηξες.
   Ακόμα, χάρη στον τετραπύρινο επεξεργαστή που "τρέχει" με ταχύτητα 1.2 GHz, η ισχύς επεξεργασίας του έχει τέτοια δυναμική που επιτρέπει το multitasking, χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις, ενώ συνοδεύεται και με 1 GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 8GB. και δέχεται MicroSD έως 32 GB. Έχει WiFi, Bluetooth αλλά και NFC.

Βρείτε το εδώ:
http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/Android/LG-L90-Black-LGD405N-AGRCBK.htm

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News