Windows 10 for Phones: Τα πρώτα screenshots

6 Φεβ 2015

Στο τελευταίο press event και όχι μόνο, η Microsoft ήταν ξεκάθαρη ότι θέλει να ενοποιήσει τις πλατφόρμες της με τα πολλά υποσχόμενα Windows 10 αν και θα διατηρηθούν κάποιες μικρές διαφορές στην εμφάνιση ανάλογα με τη συσκευή.
   Ωστόσο, ουσιαστικά θα έχουν τον ίδιο «πυρήνα» και το ίδιο app store με τους developers να φτιάχνουν universal εφαρμογές πλέον.
   Σήμερα το WMPU δημοσίευσε κάποια πρώτα screenshots τα οποία είναι από την technical preview έκδοση των Windows 10 for Phones. Βλέπουμε εκτός από universal tiled iterface, και ενοποιημένα Notifications όπου θα συγχρονίζονται οι ειδοποιήσεις από κινητό, tablet και laptop. Όταν σβήνεται μια ειδοποίηση τότε εξαφανίζεται απ όλες τις συσκευές. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο μενού υπάρχουν taps για GPS, silent mode και συντόμευση για το settings menu. Η νέα έκδοση των Windows 10 for Phones θα έχει full mobile εκδόσεις για Word, Excel και PowerPoint.
   Τα live tiles συνεχίζουν να υπάρχουν με real-time πληροφορίες ενώ μπορείς να προσθέσεις ότι backgrounds θέλεις. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα έρθει Windows 10 for Phones technical preview, αλλά η Microsoft υπόσχεται σύντομα.
(Πηγή: techblog.gr)

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News