Ξεκίνησε η διάθεση του Samsung Galaxy S6 Edge από 899 ευρώ στην Ελλάδα

20 Μαρ 2015

Ανανεωμένο & εντυπωσιακό Design, με επεξεργαστή Exynos Octa-core που τρέχει, 3GB ram και δύο κάμερες 16MP πίσω και 5MP μπροστά, για ευκρινείς λήψεις υψηλής ανάλυσης.
   Πιο γρήγορο και πιο δυνατό, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και γυαλί Gorilla Glass 4! Με Octa-core Exynos επεξεργαστή, λειτουργικό Android Lollipop 5.0.2 και 3GB μνήμη RΑΜ. Διαθέτει 2 κάμερες υψηλής ανάλυσης: 16MP πίσω και 5MP μπροστά.
   Με ανάλυση QHD, τεχνολογία Super Amoled και 577ppi για απαράμιλλη λεπτομέρεια, ενώ με το Gorilla Glass 4 έχει την καλύτερη αντοχή στις πτώσεις από κάθε άλλο smartphone.
   Με φωτεινούς φακούς F1.9, HD κάμερες: 16MP μπροστινή, 5MP πίσω, βγάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες ακόμα και σε περιβάλλον με περιορισμένο φωτισμό, ενώ οι λειτουργίες Auto Real-time HDR, Smart Optical Image Stabilization και IR Detect White Balance αποτυπώνει στιγμές που ξαφνιάζουν με το οπτικό τους αποτέλεσμα. Το καλύτερο είναι πως η λήψη της φωτογραφίας γίνεται σε μόλις 0.7".
   Επιπλέον τώρα με μόλις 10' φόρτισης μπορείς να έχεις έως και 4 ώρες αυτονομίας. Η ασύρματη τεχνολογία φόρτισης θα σε απαλλάξει από τα καλώδια, ενώ με τη χρήση της πλέον προηγμένης τεχνολογίας είναι συμβατό με όλους τους ασύρματους φορτιστές της αγοράς.
   Είναι εξοπλισμένο με τον πρώτο στον κόσμο επεξεργαστή 14nm 64bit, νέο σύστημα μνήμης LPDDR4 και μνήμη UFS 2.0 εφαρμογές. Ο Octacore Exynos 7420 σε συνδυασμό με τα 3GB μνήμης RAM "εκτελούν" στιγμιαία κάθε εντολή, χωρίς καμία καθυστέρηση, ακόμα και κατά τη διάρκεια multi- tasking. Με αποθηκευτικό χώρο από 32GB έχεις όσο χώρο χρειάζεσαι για επαφές, φωτογραφίες, μουσική, εφαρμογές και ό,τι άλλο.
   Με το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κανείς άλλος δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα περιεχόμενα και τις λειτουργίες του γιατί αναγνωρίζει μόνο εσένα. Ενώ τέλος, με την εφαρμογή Smart Manager διαχειρίζεται έξυπνα τη μνήμη, τους επεξεργαστές και την μπαταρία για άριστη λειτουργία.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News