Apple: Ξεπέρασε τις προβλέψεις με 61.1 εκ. iPhone το πρώτο τρίμηνο

30 Απρ 2015

Στο πρώτο οικονομικό τρίμηνο (τέταρτο τρίμηνο του 2014) η Apple έσπασε ρεκόρ με 74.5 εκατομμύρια πωλήσεις iPhone φέρνοντας στα ταμεία της 51.2 δισ. δολάρια. Ωστόσο, στο δεύτερο οικονομικό τρίμηνο (τρεις πρώτοι μήνες του 2015), οι αναλυτές περίμεναν σημαντική πτώση.


   Η πτώση αυτή θα ήταν αναμενόμενη διότι το προηγούμενο τρίμηνο ήταν η πρώτη περίοδος κυκλοφορίας των iPhone 6 και iPhone 6 Plus και περίοδος γιορτών που πάντα οι πωλήσεις τεχνολογικών ειδών είναι ανεβασμένες.
   Η Apple έδωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2015 σημειώνοντας 61.1 εκατομμύρια πωλήσεις iPhone και έσοδα 40.3 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για σημαντική αύξηση από τα 43.7 εκατομμύρια iPhone που πούλησε το ίδιο τρίμηνο πέρσι, αλλά ξεπέρασε κατά πολύ τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 56 εκατομμύρια πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2015.
   Ο Tim Cook δεν έδωσε αριθμούς πωλήσεων για ξεχωριστά μοντέλα iPhone, αλλά επεσήμανε ότι το 20% των όσων χρησιμοποιούν iPhone, έχει αναβαθμιστεί ήδη σε iPhone 6 και iPhone 6 Plus.
(Πηγή: techblog.gr)
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News