Πού θα γιορτάσουν το Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας

12 Απρ 2015

Στην Καλαμάτα, γιόρτασε την Ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος παρακολούθησε την Αναστάσιμη λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος ενώ σήμερα, Κυριακή του Πάσχα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα.


   Στην Αθήνα πέρασε την Ανάσταση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ ενδέχεται σήμερα να μεταβεί στην Αίγινα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, γιόρτασε την Ανάσταση στο Ναύπλιο, που είναι ο τόπος καταγωγής της συζύγου του Γεωργίας.
   Στην Αθήνα, παρέμεινε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μετέβη στον τόπο καταγωγής του τη Λαμία, ενώ ενδέχεται να επισκεφθεί και τη Λιβαδειά.
   Στο Πάρκο Στρατού στο Γουδί, όπου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για ανέργους, θα γιορτάσει το Πάσχα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
   Στη Θεσσαλονίκη τέλος, θα περάσει το Πάσχα ο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος βρίσκεται ήδη από τη Μεγάλη Πέμπτη στη συμπρωτεύουσα.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News