Υπέγραψε μέχρι το 2018 ο Hamilton

24 Μαΐ 2015

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής συμφώνησε με τη Mercedes και υπέγραψε μία τριετή επέκταση του συμβολαίου του.


   Ο Lewis Hamilton ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Mercedes το 2013. Το 2014 πήρε το παγκόσμιο πρωτάθλημα και ξεκινώντας το 2015, υπήρχε έντονη συζήτηση σε σχέση με το πότε θα ανακοινωθεί η απολύτως αναμενόμενη επέκταση της συνεργασίας του με τη γερμανική φίρμα.
   Λίγες ώρες πριν τον αγώνα στο Πριγκιπάτο του Μονακό, η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών ανακοινώθηκε και επίσημα.
   «Η Mercedes είναι το σπίτι μου και δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο από το να μείνω εδώ για ακόμα τρία χρόνια. Η ομάδα είναι γεμάτη παθιασμένους αγωνιστές. Ακόμα και μετά από τη μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς, η πίεση συνεχίζει και είναι μεγάλη για να συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα.
   Το μονοθέσιο που οδηγώ, είναι το καλύτερο που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα το ότι μπορώ και μάχομαι για τη νίκη σε κάθε πίστα κάθε Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο Lewis Hamilton.
   Ο επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff, δήλωσε πως ο οδηγός είναι πολύτιμο κομμάτι της ομάδας: «Η συνέχεια είναι πολύ σημαντικός παράγοντας σε σχέση με μία επιτυχία παρουσία στη Formula 1. Ο Lewis έζησε μία ιστορική χρονιά πρωταθλήματος μαζί μας πέρσι και ξεκινώντας το 2015, ήταν κύρια προτεραιότητά μας να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του. Κάθε πλευρά είχε το χρόνο που χρειάστηκε. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, δε χρειαζόντουσαν βιαστικές κινήσεις. Αποτέλεσμα είναι μία πολύ ισχυρή συμφωνία που αποδεικνύει την αξία του οδηγού και της Mercedes-Benz στο σπορ».
(Πηγή: msfree.gr)
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News