Google Maps: Αλλάζει με offline αναζήτηση και turn-by-turn πλοήγηση

31 Μαΐ 2015

Παρόλο που το Google Maps για το Android παρείχε κάποιες βασικές offline λειτουργίες εδώ και χρόνια, αυτές οι λειτουργίες ικανοποιούσαν πλήρως τους χρήστες.


   Στο Google Ι/Ο conference η Google ανακοίνωσε ότι εργάζεται ώστε να φέρει καλύτερη offline υποστήριξη για το Google Maps, πριν το τέλος του χρόνου.
   Μελλοντικά θα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα πλοήγηση ενώ είσαι offline. Αυτή την στιγμή η πλοήγηση λειτουργεί offline, αλλά πρέπει να είσαι online όταν την ξεκινήσεις. Επιπλέον θα σου επιτρέπει να ψάχνεις για μέρη και σημεία ενδιαφέροντος ενώ είσαι offline, πράγμα που δεν γίνεται τώρα.
   Κριτικές για διάφορα μέρη και ώρες λειτουργίας θα είναι επίσης διαθέσιμα ενώ θα διαθέτει και turn-by-turn offline φωνητικές εντολές. Φυσικά για να κάνεις χρήση αυτών των offline δυνατοτήτων θα πρέπει αρχικά να αποθηκεύσεις τους επιθυμητούς χάρτες.
   Δυστυχώς η Google δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα για τον χώρο που θα καταλαμβάνει η εφαρμογή στο κινητό για να έχουμε όλες αυτές τις offline δυνατότητες. Επίσης δεν ανέφερε αν οι νέες αυτές δυνατότητες θα κυκλοφορήσουν κατά στάδια ή θα δοθούν σε όλους τους χρήστες ταυτόχρονα.
(Πηγή: techblog.gr)
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News