GP Ισπανίας 2015: Στην κορυφή των κατατακτήριων δοκιμών ο N. Rosberg

10 Μαΐ 2015

Μια νίκη ψυχολογίας, έστω και αν αυτή ήρθε κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του GP Ισπανίας, πανηγύρισε ο N. Rosberg, επικρατώντας με σχετική ευκολία του ομόσταυλού του στην ομάδα της Mercedes AMG Petronas, L. Hamilton.


   Ο Γερμανός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο του Q3 στην πρώτη κιόλας προσπάθειά του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον L. Hamilton και τρίτο τον S. Vettel.
   Η δεύτερη προσπάθεια των οδηγών της Mercedes δεν άλλαξε την εικόνα, καθώς ο L. Hamilton δεν κατάφερε να βελτιώσει την προσωπική του επίδοση, μένοντας οριστικά δεύτερος, μπροστά από τους Vettel και Bottas που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών στην τρίτη και την τέταρτη θέση αντιστοίχως.
   Εξαιρετική, για μια ακόμα φορά, ήταν η παρουσία των μονοθεσίων της Toro Rosso, με τους C. Sainz και M. Verstappen να εκκινούν από την πέμπτη και την έκτη θέση.
   Προβλήματα με τις ρυθμίσεις του μονοθεσίου της Ferrari αντιμετώπισε ο K. Raikkonen μένοντας έβδομος, ενώ απογοητευτική ήταν και η παρουσία των Red Bull, βλέποντας τον D. Kvyat να ολοκληρώνει τις προσπάθειές του στην όγδοη θέση και τον D. Ricciardo στην δέκατη.
   Μακρινό εξακολουθεί να δείχνει το όνειρο της κατάκτησης των πρώτων βαθμών στη φετινή σεζόν για την ομάδα της McLaren, καθώς ο F. Alonso σημείωσε την 13η επίδοση των κατατακτήριων δοκιμών και ο J. Button την 14η.
(Πηγή: auto.in.gr)
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News