Windows 10: H Microsoft τα αποκαλεί ως την τελευταία έκδοση των Windows

15 Μαΐ 2015

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Ignite της Microsoft, o developers της εταιρείας, Jerry Nixon μιλώντας για τα Windows 10 ανέφερε ότι επειδή αυτή είναι η τελευταία έκδοση των Windows 10 εργάζονται όλοι επάνω σε αυτά. Η φράση αυτή ακούγεται σαν να μην πρόκειται η Microsoft να κυκλοφορήσει ξανά νέες εκδόσεις των Windows.


   Χαρακτηριστικά ο Nixon ανέφερε «Right now we’re releasing Windows 10, and because Windows 10 is the last version of Windows, we’re all still working on Windows 10″.
   Η αλήθεια είναι ότι η Microsoft δεν θα κυκλοφορήσει νέα μεγάλη έκδοση των Windows. Αυτό που θέλει να κάνει είναι να μετατρέψει τα Windows σε υπηρεσία όπου και θα δίνει τα απαραίτητα updates χωρίς να προχωρά σε λανσάρισμα μεγάλων εκδόσεων όπως είναι τα Windows 10 που έρχονται το καλοκαίρι.
   Το λειτουργικό σύστημα της Microsoft αποτελείται από κομμάτια, τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμιστούν ξεχωριστά. Το επόμενο update θα γίνει μέσα στο 2016, έχει την κωδική ονομασία Windows Redstone, αλλά και πάλι θα παραμείνουμε σε Windows 10 και δεν θα πάμε για παράδειγμα σε Windows 11 ή Windows 12.
   Για τους χρήστες δεν θα αλλάξουν πολλά ουσιαστικά, τα δωρεάν updates θα συνεχίσουν να έρχονται κάθε μήνα για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των Windows.
(Πηγή: techblog.gr)
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News