Αναλυτικά οι εφαρμογές των Windows που θα καταργηθούν με τα Windows 10, αλλά και όσων θα είναι διαθέσιμες μετά το update

13 Ιουν 2015

Εάν έχετε Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate, Windows 8 Pro με Media Center ή Windows 8.1 Pro με Media Center και εγκαταστήσετε τα Windows 10, το Windows Media Center θα αφαιρεθεί.


   Για την παρακολούθηση DVD απαιτείται ξεχωριστό λογισμικό αναπαραγωγής. Οι μικροεφαρμογές επιφάνειας εργασίας των Windows 7 θα αφαιρεθούν στο πλαίσιο της εγκατάστασης Windows 10.
   Οι χρήστες των Windows 10 Home θα διαθέτουν αυτόματα διαθέσιμες τις ενημερώσεις από το Windows Update.
   Τα παιχνίδια Πασιέντζα, Ναρκαλιευτής και Κούπες που υπάρχουν προ-εγκατεστημένα στα Windows 7 θα αφαιρεθούν στο πλαίσιο της εγκατάστασης της αναβάθμισης των Windows 10. Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει τη δική μας έκδοση της Πασιέντζας και του Ναρκαλιευτή με τις ονομασίες «Microsoft Solitaire Collection» και «Microsoft Minesweeper».
   Εάν έχετε εξωτερική μονάδα δισκέτας σε USB, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη του τελευταίου προγράμματος οδήγησης από το Windows Update ή από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή.
   Εάν στο σύστημά σας υπάρχει εγκατεστημένο το Windows Live Essentials, η εφαρμογή OneDrive αφαιρείται και αντικαθίσταται από την έκδοση εισερχομένων του OneDrive.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News