LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7 ιντσών QHD και 2.1 ιντσών, και dual κάμερα μπροστά

1 Οκτ 2015

Η LG ανακοίνωσε επίσημα το LG V10, το οποίο είναι high-end smartphone που συνοδεύεται από μια δεύτερη οθόνη και διπλή κάμερα στην μπροστινή πλευρά. Το νέo phablet ναυαρχίδα έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών QHD, ενώ η δεύτερη βοηθητική οθόνη είναι 2.1 ιντσών με ανάλυση 1040×160 pixels, σκοπός της είναι να προβάλλει συντομεύσεις από apps και άλλες πληροφορίες.


   Πέρα από την οθόνη που δεν είναι σαν τις συνηθισμένες, το LG V10 διαφοροποιείται και ως προς την selfie κάμερα η οποία είναι διπλή στα 5 Megapixel η κάθε μια. Η μια έχει standard angle φακό και η άλλη wide angle για ομαδικές selfies. To LG V10 έχει frame από ατσάλι 316L, η οθόνη καλύπτεται από διπλό στρώμα Gorilla Glass 4 και το αποσπώμενο καπάκι είναι φτιαγμένο από υλικό που μοιάζει με σιλικόνη και ονομάζεται Dura Skin.
   Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAΜ 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (+microSD), αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button, Hi-Fi DAC. Έχει αποσπώμενη μπαταρία 3000mAh, Android 5.1.1 Lollipop, κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.8.
   Οι διαστάσεις του είναι 159.6×79.3×8.6 χλστ., ζυγίζει 192 γραμμάρια, θα διατεθεί σε 5 χρώματα: Space Black, Luxe White, Modern Beige, Ocean Blue και Opal Blue. Η κυκλοφορία θα ξεκινήσει στην Κορέα μέσα στον μήνα, αλλά δεν γνωρίζουμε τιμή ούτε πότε θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές.
Πηγή: techblog.gr
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News