GP Mεξικού 2015: Poleman για τέταρτο συνεχή αγώνα ο N. Rosberg

1 Νοε 2015

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών συνέχισε ο N. Rosberg κατακτώντας για τέταρτο διαδοχικό αγώνα την pole position.


   O Γερμανός ήταν αυτός που σημείωσε την καλύτερη επίδοση στο τρίτο και τελευταίο σκέλος της διαδικασίας παρά το γεγονός ότι τόσο στο Q1 όσο και στο Q2 δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του L. Hamilton.
   O συνήθης ύποπτος, S. Vettel, συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα των κατατακτήριων δοκιμών του GP Μεξικού, αφήνοντας πίσω του τα δύο μονοθέσια της Red Bull και ειδικότερα τους Kvyat και Ricciardo.
   Ακόμα πιο πίσω, στην έκτη και την έβδομη θέση της κατάταξης βρέθηκαν οι δύο Williams, με τον V. Bottas να επικρατεί για μια ακόμα φορά του ομόσταυλού του F. Massa. O M. Verstappen, o τοπικός ήρωας S. Perez και ο N. Hulkenberg ήταν οι πιλότοι που αν και έφτασαν έως το Q3 δεν κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν.
   Μεγάλος απόν από το τρίτο και τελευταίο σκέλος των κατατακτήριων δοκιμών του GP Μεξικού ήταν ο K. Raikkonen, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κατά τη διάρκεια του Q2 εξαιτίας μηχανικού προβλήματος.
   Ο Φινλανδός θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 18η θέση καθώς εκτός των άλλων θα εκτίσει ποινή 5 θέσεων εξαιτίας της αντικατάστασης του κιβωτίου στο μονοθέσιο της Ferrari.
Πηγή: auto.in.gr
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News