Apple: Έχει 1 δισεκατομμύριο ενεργές συσκευές παγκοσμίως

28 Ιαν 2016

Η Apple έκανε την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου σημειώνοντας ρεκόρ κερδών, όμως για το επόμενο τρίμηνο τα πράγματα είναι δυσοίωνα για τον τεχνολογικό κολοσσό, καθώς περιμένει την πρώτη πτώση στις πωλήσεις iPhone από τότε που βγήκε στην αγορά το 2007.


   Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια θα είναι η πορεία της στο εξής, όμως η Apple τα τελευταία χρόνια έκανε σημαντικά άλματα. Ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή έχει ενεργές 1 δισεκατομμύριο συσκευές ανά τον κόσμο.
   Βεβαίως δεν μιλάμε μόνο για iPhone, αλλά για όλα της τα προϊόντα, iOS, Mac, Apple TV και Apple Watch.
   Οι αριθμοί αφορούν στις συσκευές που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες της Apple τις προηγούμενες 90 μέρες. Συγκριτικά με το Android που έχει ξεπεράσει το 1 δισ. συσκευές από το 2014, ο αριθμός της Apple δεν μοιάζει εντυπωσιακός, όμως μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια εταιρεία που λανσάρει σχεδόν αποκλειστικά συσκευές με πολύ υψηλές τιμές.
   Η Apple είναι μια εταιρεία που δεν βγάζει χρήματα μόνο με το να προσελκύει νέους πελάτες, αλλά όπως εξηγεί η ίδια, η ικανοποίηση των πελατών της είναι πολύ υψηλή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να αναβαθμίζουν τα προϊόντα που έχουν ή να πηγαίνουν σε άλλες κατηγορίες όπως π.χ. το Apple Watch. Επιπλέον βγάζει χρήματα και από υπηρεσίες όπως το Apple Music.
Πηγή: techblog.gr
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News