Ομιλία Κ. Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ με επιθέσεις κατά της κυβέρνησης

15 Ιαν 2016

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε στην πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση.


   «Στήριξη α λα καρτ στον κ. Τσίπρα δεν πρόκειται να δώσουμε, βολικό δεκανίκι της κυβέρνησης δεν πρόκειται η ΝΔ να γίνει. Η ΝΔ παρείχε στήριξη το καλοκαίρι όταν η χώρα κινδύνευε να μείνει εκτός των ευρωπαϊκών θεσμών στη συνέχεια όμως μετά τις εκλογές ο κ. Τσίπρας επέλεξε τον κυβερνητικό του εταίρο».
   «Πιστεύουμε στις μεταρρυθμίσεις που θα εξηγήσουμε στον ελληνικό λαό. Αν η κυβέρνηση δεν προσελκύσει τα επόμενα χρόνια επενδύσεις 100 δισ. ευρώ η χώρα δεν θα βγει από την κρίση», τόνισε.
   Tέλος ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις εσωκομματικές του κινήσεις. «Θα διοργανώσουμε τακτικό συνέδριο το συντομότερο δυνατό αλλά ξεκινάμε την οργανωτική ανασυγκρότηση της ΝΔ άμεσα γιατί υπάρχουν αποφάσεις που δεν μπορούν να περιμένουν», είπε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε:
   «Μερικές αποφάσεις θα είναι επώδυνες, ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του κόμματος. Η ΝΔ θα στηρίζεται στο εξής σε ιδιωτική χρηματοδότηση, θα απευθυνθούμε στα μέλη μας και θα ζητήσουμε λίγα από πολλούς. Θα διαθέσουμε τη δημόσια επιχορήγηση, σχεδόν εξ ολοκλήρου στις δανειακές υποχρεώσεις του κόμματος. Θα μεταστεγαστούμε, το κτίριο της Συγγρού είναι πολύ ακριβό. Θα προσαρμόσουμε το οργανόγραμμα στις οικονομικές μας δυνατότητες. Θα χτίσουμε ένα κόμμα που δεν θα είναι αποστεωμένο, θα συνομιλεί με την κοινωνία, θα ανοίξουμε την ΝΔ στην κοινωνία και θα την ξανακάνουμε κυρίαρχη πολιτική δύναμη».
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News