Samsung Galaxy S6 128GB από τα 619 ευρώ

3 Ιαν 2016

Εμπνευσμένο από την τέχνη των υαλουργών και των μεταλλουργών, το Samsung Galaxy S6 είναι ένας αρμονικός συνδυασμός από γυαλί και μέταλλο. Ξεχωρίστε με τις όμορφες καμπύλες και τις λαμπερές γυάλινες επιφάνειες, που αντανακλούν ένα ευρύ φάσμα από εκθαμβωτικά χρώματα. Αν αυτό δε σας εντυπωσίασε, τότε δείτε και τη συνέχεια.

 

   Η μπροστινή και η πίσω κάμερα του Samsung Galaxy S6 διαθέτουν υψηλότερη ανάλυση και διάφραγμα F1.9, επιτρέποντας τη λήψη καθαρότερων φωτογραφιών όπου κι αν βρίσκεστε. Πατήστε 2 φορές το πλήκτρο αρχικής σελίδας για να μεταβείτε άμεσα στην κάμερα - και μην ξαναχάσετε καμία σημαντική στιγμή.
   Μην ανησυχήσετε ποτέ ξανά για την μπαταρία, χάρη στην εξαιρετική ταχύτητα φόρτισης του Samsung Galaxy S6 - μέχρι και 1,5 φορές γρηγορότερη απο προηγούμενα μοντέλα. Η συμβατότητα με ασύρματο φορτιστή σημαίνει οτι μπορείτε απλά να ακουμπήσετε το Samsung Galaxy S6 σε ένα συμβατό φορτιστή και η φόρτιση να ξεκινήσει.
   Με εξαιρετικά γρήγορη εκκίνηση λειτουργικού και των εφαρμογών, το Samsung Galaxy S6 προσφέρει βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση. Η αρχιτεκτονική 64-Bit, LPDDR4 και η εξελιγμένη GPU δίνουν πραγματικά ισχυρή απόδοση. Περάστε σε άλλο επίπεδο απόδοσης εκτελώντας ταυτόχρονα πολλαπλές εργασίες ή εργασίες πολυμέσων.
   Εξοπλισμένο με οθόνη 5.1'' Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED, το Samsung Galaxy S6 προσφέρει μια εμπειρία θέασης άψογης ευκρίνειας, ενώ η προσαρμοζόμενη οθόνη δίνει απαράμιλλη καθαρότητα εικόνας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η βελτιωμένη φωτεινότητα και η πυκνότητα των pixel σας επιτρέπει τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών όπου κι αν βρίσκεστε.
   Απολαύστε την ηρεμία σας χάρη στο μοναδικό σύστημα ασφαλείας του Samsung Galaxy S6: KNOX, μια προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος.
   Ένα απλό άγγιγμα είναι το μόνο που χρειάζεται για να συνδεθεί το Samsung Galaxy S6 με την Samsung Smart TV μέσω BLE (Bluetooth Low Energy). Αντικατοπτρίστε ταινίες απο το Galaxy στην οθόνη της τηλεόρασης ή δείτε την οθόνη της τηλεόρασης στο τηλέφωνό σας.
   Τα παραπάνω γράφονται με αφορμή την πολύ καλή προσφορά του eshop, όπου με μόλις 619 ευρώ από 869 ευρώ αρχική τιμή, μπορείτε να αποκτήσετε το κορυφαίο Samsung Galaxy S6 128GB.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News