Νέο κόμμα Καρατζαφέρη - Μπαλτάκου με πυρσό στο σήμα

9 Απρ 2016

Εθνική ενότητα το όνομα του νέου σχηματισμού που ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα. Tι είπε ο Καρατζαφέρης για Βορίδη και Άδωνι.


   «Είμαστε η συνέχεια της ΕΡΕ του Καραμανλή και του Αβέρωφ» τόνισαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Τάκης Μπαλτάκος κατά την επίσημη ανακοίνωση του νέου κόμματος το όνομα του οποίου θα είναι τελικά «Εθνική Ενότητα» και θα έχει τον πυρσό στο έμβλημά του.
   Πρόεδρος του νέου πολιτικού σχηματισμού θα είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ το ρόλο του γενικού γραμματέα θα αναλάβει ο Τάκης Μπαλτάκος. «Είναι μια νέα προσπάθεια με παλιές ρίζες», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης περιγράφοντας το νεοϊδρυθέν κόμμα ως ευρωσκεπτικιστικό και αντιμνημονιακό καθώς όπως ανέφερε «το 90% των σημερινών βουλευτών είναι μνημονιακοί».
   Κατά την επιθυμία του κ. Καρατζαφέρη δεν χρειάζεται να γίνει συζήτηση για Grexit όμως πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να ζει η χώρα με το φόβο της αποχώρησης από τη ζώνη του ευρώ και ως εκ τούτου θα πρέπει να προετοιμαστεί για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
   Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι επαφές με προσωπικότητες και σχηματισμούς του ευρύτερου δεξιού χώρου, όπως με τους Χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου, ενώ δεν θα εξαιρεθούν ούτε πρώην βουλευτές της ΝΔ, όπως ο Γιάννης Μιχελάκης και τον Αργύρη Ντινόπουλο, καθώς επίσης και διαγραμμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος που είχε προσχωρήσει στον ΛΑ.Ο.Σ.
Πηγή: news247.gr

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News