F1: Στην Red Bull o Μ. Verstappen, υποβιβάζεται ο D. Kvyat

6 Μαΐ 2016

Σε ηλικία 18 ετών, ο M. Verstappen θα αποτελέσει τον δεύτερο πιλότο της Red Bull Racing μετά τον υποβιβασμό του D. Kvyat στην Toro Rosso.


   Στην απόφαση να υποβιβάσει τον D. Kvyat στην ομάδα της Toro Rosso φέρνοντας στη θέση του τον πολλά υποσχόμενο M. Verstappen οδηγήθηκε η Red Bull μετά την επεισοδιακή εκκίνηση του ρωσικού grand prix.
   Η αυστριακή ομάδα επιβεβαίωσε σήμερα τις φήμες που την ήθελαν να καρατομεί τον Ρώσο πιλότο, ο οποίος μετά από διπλή σύγκρουση στην εκκίνηση του GP Ρωσίας προκάλεσε την εγκατάλειψη του S. Vettel.
   «Ο Max απέδειξε πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο. Η απόδοσή του με την Toro Rosso ήταν μέχρι τώρα εντυπωσιακή και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θα του δώσουμε την ευκαιρία να οδηγήσει για την Red Bull Racing».
   «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τέσσερις πιλότους στην Red Bull Racing και στην Toro Rosso με πολυετή συμβόλαια στην Red Bull, γεγονός που μας χαρίζει την ευελιξία να τους μετακινούμε μεταξύ των δύο ομάδων».
   «Ο Dany θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την εξέλιξή του στην Toro Rosso, σε μια ομάδα που είναι γνώριμη σε εκείνον και που θα του δώσει την ευκαιρία να ανακτήσει τη φόρμα του και να αποδείξει τις ικανότητές του», δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull Racing, Cristian Horner.
Πηγή: auto.in.gr

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News