Άλλος για Μητροπολιτικό πάρκο;

10 Ιουν 2011

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Βουλευτής Β’ Αθηνών του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού): […] Δεν αντέχω να μην κάνω μια πολύ μικρή ιστορική αναδρομή του τι ακριβώς έχει συμβεί με το θέμα του Γηπέδου του Παναθηναϊκού και της διπλής αναπλάσεως. Άκουγα προηγουμένως την Εισηγήτρια του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, η οποία επιμένει σε αυτή τη γραμμή που είναι εξαιρετικά ανεδαφική και είναι και απόδειξη γιατί η χώρα μας, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχει φτάσει στο σημείο στο οποίο βρίσκεται. […]
   Ανεβαίνει, λοιπόν, η αξιότιμη κυρία εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ και λέει: «Θέλουμε να γίνει μητροπολιτικό πάρκο στον Ελαιώνα». Μάλιστα. Μητροπολιτικό πάρκο στον Ελαιώνα, μητροπολιτικό πάρκο στο Ελληνικό, Μητροπολιτικό Πάρκο ό,τι άλλος ελεύθερος χώρος υπάρχει στην Αττική. Καμία δουλειά να βγάλουμε κανένα φράγκο θα γίνει πουθενά για τον ΣΥΡΙΖΑ; Ή δεν πρέπει πουθενά να γίνει η παραμικρή επένδυση και η παραμικρή οικονομική δραστηριότητα; Γιατί, όπως το λέτε εσείς, πρέπει να γκρεμίσουμε και την Βουλή και να την κάνουμε πάρκο, αυτό λέτε!
[…]

   Είτε με ευρώ είτε με δραχμή, κάποτε πρέπει να κάνουμε και δουλειές σ' αυτόν τον τόπο. Να έρθουμε τώρα στην ουσία της υποθέσεως, τι συνέβη ακριβώς, για να ακούσει ο ελληνικός λαός και να ξεκαθαριστούν στο μυαλό του ορισμένα πράγματα. Έρχεται η Βουλή των Ελλήνων -εγώ δεν ήμουν Βουλευτής τότε- και με μία συντριπτική πλειοψηφία, μεγαλύτερη της εκλογής του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ψηφίζει ένα νόμο περί της διπλής αναπλάσεως. Βάσει αυτού του νόμου ένας επενδυτής επιχειρηματίας, ο κ. Βωβός εν προκειμένω, ξεκινάει μία γιγαντιαία επένδυση, την οποία καταφέρνουν εκατόν τρεις, εκατόν δεκαεπτά, δεν θυμάμαι πόσοι ακριβώς ήταν αυτοί οι μουρλοί, οι οποίοι πήγαν στο ΣτΕ και το σταματήσανε. […] (Βουλή 07.06.2011)
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News