Αναζητείστε τα στοιχεία του λογιστή σας

26 Δεκ 2011

   Μέχρι το τέλος του 2012, όλοι οι κάτοχοι άδειας λογιστή φοροτεχνικού θα υποχρεωθούν στην πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η πιστοποίηση θα αίρεται αν δεν προσκομιστούν μια σειρά από δικαιολογητικά. Σήμερα, αν και το οικονομικό επιμελητήριο προχωρά σε μία νέα καταγραφή, υπάρχει ήδη ο τρόπος για εξακρίβωση των στοιχείων του λογιστή σας, καθώς δεν έχετε  παρά να τον «αναζητήσετε» μέσα από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

   Πιο συγκεκριμένα, πηγαίνοντας στην σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων www.gsis.gr, έχετε στη διάθεσή σας μία νέα υπηρεσία «Αναζήτηση Στοιχείων Λογιστή». Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε -δίνοντας τον Α.Φ.Μ. του λογιστή- να εμφανίσετε τα στοιχεία του λογιστή, όπως αυτά έχουν διατεθεί στη Γ.Γ.Π.Σ., από το Οικονομικό Επιμελητήριο. Η υπηρεσία είναι στη διάθεση όλων των πολιτών ενώ για τη χρήση της, δεν απαιτούνται κωδικοί πρόσβασης.
   Για να τη χρησιμοποιήσετε, ακολουθείστε τη διαδρομή: «Υπηρεσίες προς Πολίτες / Αναζήτηση Στοιχείων Λογιστή» ή «Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις – Επιτηδευματίες / Αναζήτηση Στοιχείων Λογιστή».
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News