Μετά το Χρυσοχοΐδη, ποιος;

26 Ιαν 2012

   «Δε διάβασα το Μνημόνιο, είχα άλλη δουλειά να κάνω εκείνη τη στιγμή». Ναι, μία φράση διά στόματος υπουργού, και μάλιστα μεγάλου στελέχους του ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών. Το «κράξιμο» δεν τελειώνει σε μία ημέρα.

   Πρόκειται για τον πρώτο άνθρωπο που δήλωσε δημόσια ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αντικαθιστώντας το Γ. Παπανδρέου. Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοΐδης, σόκαρε την Ελληνική επικράτεια με τις πρόσφατες δηλώσεις του, γεγονός που δίχως αμφιβολία θα έπρεπε να προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
   Αντίθετα όμως, όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, όχι μόνο δεν οδηγούμαστε άμεσα σε εκλογές, αλλά ένας-ένας από τους υπουργούς προσπαθεί να καλύψει τον εαυτό του μέσα από πολιτικές ντρίπλες που θυμίζουν εποχές Καραμανλή. Το θράσος των πολιτικών έχει ξεπεράσει την ανεκτικότητα του μέσου Έλληνα.
   Τέτοιες φράσεις δε συγχωρούνται: «Δε διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο», είπε.
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News