Η Ελλάδα στους Έλληνες, όχι στους Ναζί

26 Μαρ 2012

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού): […] Σας φωνάζαμε εδώ και πολλά χρόνια, πάνω από δέκα χρόνια, ότι υπάρχει πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες. Ακούγαμε μονότονα από το προοδευτικό ΠΑΣΟΚ και τις άλλες «προοδευτικές» δυνάμεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών. Ουδείς ασχολήθηκε, όμως, με τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων. Ουδείς!

   Το έγκλημα γιγαντώθηκε. Αυτήν τη στιγμή οι φυλακές είναι γεμάτες. Αδυνατούμε να κάνουμε νέες φυλακές. Και τι κάνουμε; Φέρνουμε νομοθετήματα για να βγάζουμε έξω εγκληματίες. Για ποιο λόγο; Γιατί δεν χωράνε άλλους. Θα μου πείτε, δεν υπάρχουν Έλληνες εγκληματίες; Σαφώς και υπάρχουν Έλληνες εγκληματίες. Υπάρχει κράτος, έθνος που δεν έχει κάποιους εγκληματίες; Όμως, στα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων το 30% των φυλακισμένων είναι Έλληνες. Στα δύο εκατομμύρια των μεταναστών είναι το 70%. Κάτι δεν μας λέει αυτό; Δεν μας λέει, λοιπόν, κάτι για να ασχοληθούμε, να δούμε το θέμα; Γιατί πρέπει να κάνουμε εισπράκτορες του φόβου τους Ναζί;
   Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη: η Ελλάδα στους Έλληνες ούτε στους λαθρομετανάστες ούτε στους Ναζί. […] (Βουλή 22.03.2012)
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News