Καρατζαφέρης: «Δώστε το «φασόν» στο Ισραήλ»

22 Μαρ 2012

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού): […] Μα, είναι δυνατόν ένα τεράστιο θέμα που απασχολεί τη Βουλή και μία μικτή Επιτροπή Οικονομικών και Εξωτερικών να κρύβονται γιατί φοβούνται ένα νεύμα -φανταστείτε την οργή- της κυρίας Μέρκελ; Πού φθάσαμε; Εδώ δεν είναι επιτροπάτο. Εδώ είναι χαλίφιδες που τρέμουν, ξεγυμνώνονται μπροστά στην πιθανή ενόχληση της κυρίας Μέρκελ.

   Είναι δυνατόν; Υπάρχει ένα θέμα το οποίο «σέρνεται» εδώ και χρόνια. Οι υπολογισμοί που έχουν γίνει -επιεικείς υπολογισμοί- μιλάνε για χρέος 168 δις πλέον τόκων. Είναι δυνατόν σήμερα η Ελλάδα να φοβάται να τα διεκδικήσει; Αν δεν μπορείτε, δώστε το «φασόν» στο Ισραήλ που ξέρει να τα εισπράττει.
   Είναι δυνατόν μόνο η Ελλάδα να μην παίρνει λεφτά, τη στιγμή που -δεν ξέρω αν το ξέρετε, κύριε Υπουργέ- με δύο αποφάσεις τότε της κυβερνήσεως των δοσίλογων εμείς αποζημιώσαμε Γερμανία, Ιταλία, Αλβανία και Βουλγαρία γιατί αντισταθήκαμε; Επειδή αντισταθήκαμε, μας έβαλαν και πληρώσαμε, αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα, την προοπτική, που σκότωσαν τόσα παιδιά. Θα ήταν έτσι η Ελλάδα αν δεν είχαν εισβάλει η Γερμανία και η Ιταλία; Θα ήταν έτσι η Ελλάδα και δεν το συζητάμε καθόλου; Επιτέλους, ντροπή. Κάποιος να σηκώσει το ανάστημα και να μην κρύβονται όλοι πίσω από τη φούστα της κυρίας Μέρκελ. […] (Βουλή 15.03.2012)
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News