1,5 ευρώ το δευτερόλεπτο παίρνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

23 Απρ 2012

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ (Βουλευτής ΛΑΟΣ): […] Κάθε δευτερόλεπτο 1,5 ευρώ παίρνετε εσείς τα δύο κόμματα, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, ούτε ο Μέσι να ήσασταν. Ο Μέσι, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, που παίζει στη Μπαρτσελόνα, παίρνει 1 ευρώ το δευτερόλεπτο. Εσείς παίρνετε 1,5 ευρώ. Τι είσαστε;

   Οι αστέρες ή έχετε βάλει τα τόσα γκολ και έχετε σώσει την Ελλάδα; Μάλλον γκολ τρώει με εσάς η Ελλάδα.  Κάθε ένα δευτερόλεπτο 1,5 ευρώ πρόσθετη βοήθεια ζητάτε από έναν κόσμο που πεινάει και αυτοκτονεί στο Σύνταγμα.
   Δεν κατάλαβα τι εννοούσαν ο κ. Γιαννίτσης και ο κ. Ευθυμίου όταν έλεγαν ότι «οι εκλογές δεν είναι τζάμπα και κοστίζουν -όπως άκουσα από τον κ. Γιαννίτση- πενήντα, ογδόντα, ή εκατό εκατομμύρια».
   Οι εκλογές προφανώς δεν είναι τζάμπα και το ποσό αυτό που αναφέρθηκε είναι πολύ υψηλό σε αυτήν την συγκεκριμένη συγκυρία. Όμως, τι σχέση έχει το διοικητικό κόστος των εκλογών με τα λεφτά που θέλετε να πάρετε έξτρα; Γιατί θέλετε να πάρετε έξτρα λεφτά με αυτήν την νυχτερινή τροπολογία; Δεν κατάλαβα δηλαδή γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε εκλογές με τα λεφτά που έχουμε; Δηλαδή τι θα αλλάξει αν γεμίσει η Ελλάδα με γιγαντοαφίσες με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο; Τι θα αλλάξει αν παραγγείλετε και άλλη κουρελαρία και άλλα πλαστικά σημαιάκια; Τι θα αλλάξει; […] (Βουλή 10.04.2012)
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News