Ο «Μπουμπούκος» μιλά για υποκρισία της Κανέλλη

24 Σεπ 2011

ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Βουλευτής ΛΑΟΣ): Είναι κάτι ψίχουλα εδώ από τη φρατζόλα. Αν θέλετε να τα πάρετε. […] Διότι προς στιγμήν, παρατηρώντας εκείνη την κυρία που ήρθε από την Εκάλη, που πήρε προφανώς τη φρατζόλα από την Τατοΐου, από το «Βενέτη» και το γάλα ΔΕΛΤΑ και είχε αφαιρέσει το αυτοκόλλητο από πάνω για να μη φαίνεται -υποκρισία στο μεγαλείο της- είχα αρχίσει να σκέφτομαι και να λέω, δεν μπορεί να έχει γελοιοποιηθεί τόσο το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ ασφαλώς είναι ένα κόμμα με το οποίο έχουμε τρομερές ιδεολογικές διαφωνίες. Είναι, όμως, ένα κόμμα που έχει μία συγκροτημένη ιδεολογία, ένα μαρξισμό, έχεις κάτι να του πεις. Και ξαφνικά ήρθε η κυρία από την Εκάλη να το εξευτελίσει.

   Είναι, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό ότι εάν το είχα κάνει εγώ αυτό, αγαπητέ κύριε Λαφαζάνη, είχα έρθει εγώ εδώ με τη φρατζόλα και το γάλα, θα άκουγα το βράδυ στα κανάλια: «Ο Μπουμπούκος.» «Ο γραφικός.» «Τι κάνει!» Ήρθε η κα Κανέλλη εδώ στο άκρον άωτον της γελοιότητας -σε όσο πάει η γελοιότητα- και θα είναι τώρα διάφοροι δημοσιογράφοι και θα λένε: Το μεγάλο κοινωνικό μήνυμα της κας Κανέλλη, που αφού έκανε μια βουτιά στην πισίνα της, ήρθε στη Βουλή.
   Αυτά δεν γίνονται! Η χώρα έχει χάσει κάθε έννοια σοβαρότητας! Δεν γίνονται αυτά που ζούμε σε αυτή τη χώρα! […] (Βουλή 22.09.2011)


Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News