Προσοχή: Προαποφασίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα!

6 Μαΐ 2012

   Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου,  για την αρνητική στάση του Σαμαρά σε σχέση με το τηλεοπτικό debate, έχει ουσιαστικά προαποφασιστεί το εκλογικό αποτέλεσμα, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο αλλαγής κόμματος στην εξουσία!

   Η αναλυτική δήλωση του Βενιζέλου έχει ως εξής: «Κάθε φορά στην εκλογική αναμέτρηση κυριαρχεί ο τηλεοπτικός διάλογος των πολιτικών αρχηγών και πιο συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός διάλογος των αρχηγών των δυο κομμάτων, που διεκδικούν την άσκηση της εξουσίας».
   Σύμφωνα με τη συνέχεια των δηλώσεών του, «Για πρώτη φορά στα εκλογικά χρονικά της μεταπολίτευσης, ο κ. Σαμαράς με προσχήματα, με υπεκφυγές, με ροκάνισμα του χρόνου, εμφανίζεται να μη θέλει κανέναν διάλογο, να αποφεύγει τον διάλογο, να υπονομεύει μια θεμελιώδη δημοκρατική διαδικασία. Και πότε; Τώρα που η χώρα βρίσκεται σε ένα ιστορικό δίλημμα. Τώρα που ο κάθε πολίτης πρέπει να ακούσει προσεκτικά, να ακούσει και να συγκρίνει, να σταθμίσει απόψεις που πρέπει να ειπωθούν ενώπιων του, να αντικρουστούν, προκειμένου ο πολίτης να σχηματίσει την τελική κρίση, να πάρει μια ιστορική πολιτική απόφαση».
   Ακόμα, ο Σαμαράς σε μία ομιλία του είπε: «Ήδη ζήτησα τις πρώτες 100 μέρες να μου φέρουν τα επιμελητήρια από 2 έργα ΕΣΠΑ στην περιοχή τους». Οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί…
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News