Εσωκομματική κόντρα από Μιχελάκη για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

21 Σεπ 2012

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ (Βουλευτής ΝΔ): […] Όμως, ακόμα και σ’ αυτές τις τόσο κρίσιμες στιγμές που κρίνεται η τύχη της πατρίδας μας και το μέλλον των παιδιών μας, φαίνεται πως στο εσωτερικό ακόμα κι αυτών των κομμάτων κάποιοι δεν συμμερίζονται την ίδια αγωνία.

   Το λέω αυτό αναφερόμενος ευθέως στον κ. Γιώργο Παπανδρέου καθώς, όπως πληροφορούμαστε από σχετικά δημοσιεύματα, τους επόμενους μήνες θα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για να διδάξει στο Χάρβαρντ. Το λέω αυτό όχι ως απλός Βουλευτής ενός άλλου κόμματος, αλλά ως απλός εκφραστής της εύλογης έκπληξης και της απορίας ενός μέσου πολίτη αυτής της πολύπαθης χώρας.
   […] Οφείλω να παραδεχτώ πως όταν το Σεπτέμβριο του 2010 ο κ. Παπανδρέου βραβεύτηκε στο Βερολίνο για την προσφορά του στην οικονομία, δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιο λόγο είχε βραβευθεί. Ομολογώ ότι δύο χρόνια αργότερα κατάλαβα και ήταν πράγματι μπροστά από την εποχή του. Γιατί θυσιάζοντας την Ελλάδα, κατάφερε να δείξει σε πολλές χώρες το δρόμο που πάει στην καταστροφή. Λειτούργησε ως παράδειγμα προς αποφυγήν, διδάσκοντας όλους τους άλλους Πρωθυπουργούς του πλανήτη τι ακριβώς δεν πρέπει να κάνουν. […] (Βουλή 18.09.2012)
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News