Καλάζνικοφ, σφαίρες και απόπειρες κατά της Δημοκρατίας

15 Ιαν 2013

   Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη τη χώρα. Η ένοπλη επίθεση με καλάζνικοφ στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού 340, δεν ήταν η τελευταία. Η ιστορία δείχνει πως οι αντίπαλοι της Δημοκρατίας επανέρχονται, ως αποτέλεσμα της προσωπικής τους αποτυχίας και ανικανότητας.

   Ο κύκλος βίας και αιματηρών επιθέσεων, που έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα με επιθέσεις κατά δημοσιογράφων και πολιτικών στόχων, είναι αποτέλεσμα της ανικανότητας του κράτους να προσφέρει δημόσια αγαθά ίσης αξίας προς όλους αδιαιρέτως τους πολίτες της. Οι εννέα κάλυκες από καλάζνικοφ στη Συγγρού, στο υποτίθεται ασφαλέστερο σημείο της χώρας, στο γραφείο του πρωθυπουργού, επιβεβαιώνουν το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργείται.
   Θέλετε η Χρυσή Αυγή, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ, είναι η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, καθόλου δε μας ενδιαφέρει. Άλλωστε, πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά έχουν συμφέρον από αυτές τις ενέργειες; Ελάχιστοι. Κομματικά παίγνια αμφιβόλου ποιότητας, και σκοπιμότητες με έντονο παρασκήνιο. Στόχος η Δημοκρατία, όπως αυτή θεσπίστηκε από το Σύνταγμα που δεν τηρείται. Σας προτείνω και το παρακάτω βίντεο http://onusnewsgr.blogspot.com/2012/12/onus-news.html, έχει ενδιαφέρον.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News