Π. Καμμένος: Ούτε η Κυβέρνηση Τσολάκογλου δεν έχει υπογράψει τέτοιου είδους κείμενα

20 Ιαν 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): […] Παραχωρείται αμετάκλητα και άνευ όρων η εθνική κυριαρχία της χώρας. […] Και μέσα σε όλα αυτά ουσιαστικά προσπαθούν οι συγκυβερνώντες με εντολή της τρόικας να νομιμοποιήσουν το παράνομο, το άκυρο, το αντισυνταγματικό μνημόνιο Ι, μνημόνιο ΙΙ, μνημόνιο ΙΙΙ και τις δανειακές συμβάσεις.

   […] Στην τρίτη σελίδα αναφέρεται ο όρος εννέα «ο ορισμός του αγγλικού δικαίου ως εφαρμοστέου δικαίου για τη σύμβαση τροποποίησης αποτελεί έγκυρη επιλογή εφαρμοστέου δικαίου που δεσμεύει το δικαιούχο κράτος-μέλος και την Τράπεζα της Ελλάδας σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο».
   Όρος δέκα: «Το δικαιούχο κράτος-μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδος έχουν υπαχθεί νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου σε σχέση με τη σύμβαση τροποποίησης και κάθε απόφαση των δικαστηρίων αυτών θα είναι αμετάκλητη και εκτελεστή στην Ελληνική Δημοκρατία».
   Όρος έντεκα: «Ούτε το δικαιούχο κράτος-μέλος ούτε η Τράπεζα της Ελλάδας ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά του στοιχεία εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο της δικαιοδοσίας κατάσχεσης συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οτιδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».
   Ούτε η Κυβέρνηση Τσολάκογλου δεν έχει υπογράψει τέτοιου είδους κείμενα κατά την διάρκεια της παράδοσης της χώρας στους Γερμανούς. Για όνομα του Θεού! […] (Βουλή 14.01.2013)
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News